ANTOCIANIclick pentru a vizualiza produsele disponibile
antociani
Antocianii (antocianinele) sunt pigmenți naturali de culoare roșie și sunt printre cei mai răspândiți pigmenți în natură. Aceștia sunt prezenți în toate fructele roșii, precum fructele de pădure, în pielițele de struguri, cireșe, prune, dar și în anumite legume, precum morcovul negru, vinetele sau varza roșie.
În general sunt stabili la expunerea la lumină și la temperaturi ridicate.
Nuanța de culoare a antocianilor în produsul final este dependentă de valoarea pH a aplicației; în mediu acid, aceștia conferă o nuanță de roșu aprins. Dacă aplicația are valoarea pH peste 3.5, atunci nuanța virează spre violet. La valori pH de peste 6.0, culoarea se modifică spre albastru, verde, maroniu și devine instabilă, începând să dispară.
Pot fi utilizați cu succes în majoritatea tipurilor de produse alimentare cu conținut redus (sau fără) ulei/grăsimi și cu pH scăzut, cum ar fi:
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ ceai la plic
✧ băuturi alcoolice
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ ketchup, sosuri și toppinguri
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ suplimente nutritive
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
În funcție de tipul de extracție și procesare, antocianii pot fi clasificați ca:
1. Ingrediente cu proprietăți colorante (sucurile concentrate care păstrează caracteristicile esențiale și sunt procesate simplu – doar prin concentrare, uscare, fierbere, măcinare, etc.). Acestea nu poartă un număr “E”, conform legislației Europene.
2. Coloranți alimentari (extrași selectiv, prin alte mijloace decât cele simple). Aceștia poartă numărul E163.
ANTOCIANIclick pentru vizualiza produsele disponibileBETANINĂ – SFECLĂ ROȘIEclick pentru a vizualiza produsele disponibile
betanina / sfecla rosie
Betanina este pigmentul prezent în Sfecla Roșie (Beta Vulgaris).
Vi-l oferim atât în varianta hidrosolubilă (solubilă în medii cu conținut scăzut [sau fără] ulei/grăsimi) cât și liposolubilă (solubilă în medii cu conținut ridicat de ulei/grăsimi).
Aceasta are o nuanță caldă de roșu, dar este sensibilă la temperaturi de peste 70 °C și la expunerea la lumină pe perioade de timp mai mari de 10 zile.
De aceea este recomandată pentru utilizare în produse alimentare care nu necesită tratament termic la temperaturi înalte și sunt expuse la lumină doar pentru perioade scurte de timp sau ambalate opac, precum:
✧ sucuri și alte băuturi răcoritoare proaspete, fără pasteurizare
✧ ceai la plic
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, frișcă, ciocolată albă și alte produse de cofetărie
✧ vată de zahăr
✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ suplimente nutritive
✧ anumite preparate din carne
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
Are avantajele de a fi foarte economică și destul de stabilă pe o plajă largă de valori pH ale diverselor aplicații.
În funcție de tipul de extracție și procesare, betanina poate fi clasificată ca:
1. Ingredient cu proprietăți colorante (sucurile concentrate care păstrează caracteristicile esențiale și sunt procesate simplu – doar prin concentrare, uscare, fierbere, măcinare, etc.). Acestea nu poartă un număr “E”, conform legislației Europene.
2. Colorant alimentar (pigmenți extrași selectiv, prin alte mijloace decât cele simple). Aceștia poartă numărul E162.
CARMINclick pentru a vizualiza produsele disponibile
carmin
Carminul este un colorant natural cu o nuanță de roșu intens, al cărui pigment este acidul carminic.
Acidul carminic este extras din Coșenilă (Dactilopius Coccus Costa), o insectă care trăiește pe o singură specie de cactus (Opuntia Fiscus Indica), o plantă care crește in anumite țări din America de Sud și în insulele Canare.
Carminul este unul dintre cei mai vechi coloranți naturali, fiind utilizați chiar de către Azteci, pentru ritualuri, pentru colorarea alimentelor și chiar a hainelor.
Vi-l oferim atât în varianta hidrosolubilă (solubilă în medii cu conținut scăzut [sau fără] ulei/grăsimi) cât și liposolubilă (solubilă în medii cu conținut ridicat de ulei/grăsimi).
Fiind unul dintre cei mai stabili coloranți naturali, este utilizat în industria alimentară din întreaga lume, în produse al căror tehnologii de fabricație implică tratamente termice la temperaturi înalte, precum:
✧ preparate din carne procesată
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ ketchup, sosuri și toppinguri
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ este utilizat la scară largă în industria cosmeticelor
Nuanța de culoare a carminului în produsul final este dependentă de valoarea pH a aplicației; în mediu acid, aceștia conferă o nuanță de roșu aprins. Cu cât valoarea pH a produsului crește, nuanța carminului virează ușor spre violet. La valori pH sub 3.5 poate precipita, dar avem în portofoliu și variante stabile în mediu foarte acid.
În funcție de conținutul său de aluminiu, carminul are anumite restricții de dozaj (Regulamentul UE 1333/2008, cu amendamentele ulterioare).
Deasemeni, începând cu 1 August 2014, nu este permis în înghețată și în preparatele din carne neprocesată.
În Uniunea Europeană, carminul este clasificat ca aditiv alimentar colorant și are numărul E120.
OLEOREZINĂ (EXTRACT) DE ARDEI ROȘU – PAPRIKAclick pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant paprika / ardei rosu
Oleorezina (extractul) de Ardei Roșu – Paprika este un colorant natural de culoare portocalie, ai cărui pigmenți sunt Capsantina și Capsorubina, extrași din ardei roșu (Capsicum Annuum L).
Are o stabilitate foarte bună la temperaturi ridicate, la mediu acid și la expunerea la lumină.
În funcție de procesarea sa, oleorezina de Paprika poate fi atât hidrosolubilă (solubilă în medii cu conținut scăzut [sau fără] ulei/grăsimi) cât și liposolubilă (solubilă în medii cu conținut ridicat de ulei/grăsimi).
Deoarece în procesul de extracție se elimină toate elementele de gust și iuțeală (Capsaicina), oleorezina de Paprika poate fi utilizată în orice tip de produs alimentar:
✧ preparate din carne procesată
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ ciocolată, creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ ketchup, sosuri și toppinguri
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ produse cosmetice
În Uniunea Europeană, extractul (selectiv al pigmenților) de Paprika este clasificat ca aditiv – colorant alimentar și poartă numărul E160c.
În curs de actualizare
CAROTENI / BETA-CAROTENclick pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant alimentar beta caroten
Beta-carotenul este o provitamină pe care metabolismul nostru o transformă în Vitamina A.
Vitamina A are proprietăți antioxidante și este considerată a avea un rol important în îmbunătățirea sistemului imunitar și în protecția celulelor.
Beta-carotenul se găsește în special morcovi, în dovleci, în cartofii dulci, în spanac, în anumite specii de alge, în anumite specii de varză, în frunzele de sfeclă sau ridichi.
Ca și colorant, Beta-carotenul este unul dintre cei mai utilizați pigmenți, fiind foarte stabil la tratamente termice la temperaturi ridicate, la lumină și la o plajă largă de valori pH.
Acesta este folosit în majoritatea produselor alimentare, dar și în multe produse non-alimentare.
✧ anumite preparate din carne procesată
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ muștar, sosuri și toppinguri
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ este utilizat la scară largă în industria cosmeticelor (săpun, sare de baie, gel de duș, săpun lichid, etc.)
Deși stabilitatea la lumină a colorantului Beta-caroten este destul de bună, pentru produsele care necesită a fi expuse pe perioade indelungate la lumină, aceasta poate fi îmbunătățită prin adaos de Acid Ascorbic (Vitamina C).
În Uniunea Europeană, Beta-carotenul este clasificat ca aditiv alimentar colorant și are numărul E160a.
Numărul E160a este împărțit în 4 categorii, în funcție de sursa pigmentului, astfel:
✧ E160a (i) – este beta-caroten obținut prin sinteză
✧ E160a (ii) – caroteni din plante (în general din fruct de Palmier)
✧ E160a (iii) – Beta-caroteni din fungi Blakslea Trispora
✧ E160a (iv) – caroteni din alge (ex. Dunaliella salina)
RIBOFLAVINĂ (Vitamina B2)click pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant alimentar riboflavina
Riboflavina este o vitamină din grupa B (Vitamina B2) care se găsește în diverse plante (sparanghel, banane, bame, teci de fasole verde), dar și în alimente precum laptele, ouăle sau brânza.
Vitamina B2 are un rol important în metabolism, în formarea anticorpilor, a celulelor pielii precum și a globulelor roșii ale sângelui.
Ca și colorant, Riboflavina se obține la scară industrială din procesele fermentative ale unor microorganisme (drojdii) dezvoltate special pentru un randament de producție ridicat.
Riboflavina este solubilă în apă și etanol, are o foarte bună stabilitate la tratament termic și o plajă largă de valori pH. Deoarece stabilitatea sa la lumină este mai redusă, recomandăm utilizarea acesteia în special în produse care urmează a fi ambalate opac, protejate de lumină directă.
Conferind o nuanță de galben cald, Riboflavina poate fi utilizată în marea majoritate a produselor alimentare și non-alimentare cu conținut scăzut de/fără grăsimi, precum:
✧ băuturi răcoritoare cu conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ muștar, sosuri și toppinguri
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ produse cosmetice
În Uniunea Europeană, Riboflavina este clasificată ca aditiv alimentar colorant purtând numărul E101 și are a doză zilnică maxim admisă de 0.5mg per kg corp.
În curs de actualizare
OLEOREZINĂ (EXTRACT) DE TURMERIC / CURCUMINĂclick pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant alimentar natural turmeric
Oleorezina de Turmeric (Curcumina) este un Colorant Alimentar Natural galben, extrasă din rădăcina plantei Curcuma Longa (Turmeric)
Are o nuanță galben viu.
Se prezintă sub formă de lichid vâscos hidro/liposolubil (solubil atât în apă cât și în grăsimi).
Are stabilitate bună la temperatură, pH scăzut și lumină.
Poate fi folosit in orice produs alimentar fără grăsimi (sau cu conținut scăzut de grăsimi), precum:
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ produse pe bază de unt de cacao, creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ muștar, sosuri și toppinguri
✧ floricele și alte cereale expandate
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ este utilizat la scară largă în industria cosmeticelor (săpun, sare de baie, gel de duș, săpun lichid, etc.)
În Uniunea Europeană, extractul (selectiv al pigmenților) de Turmeric este clasificat ca aditiv – colorant alimentar și poartă numărul E100.
Prezintă mirosul și gustul caracteristice Turmericului, dar este suficient de concentrat (10 la 1) încat poate fi dozat în cantități mici, astfel încât să nu afecteze gustul produsului final.
1 kg de colorant este echivalent cu puterea de colorare a 10 kg de Turmeric.
În curs de actualizare
CLOROFILĂ – CLOROFILINEclick pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant alimentar clorofila clorofilina
Clorofila este pigmentul verde care se găsește în toate plantele verzi. Aceasta are excelente proprietăți antioxidante, fiind o sursă importantă de vitamine, acid folic, fier sau magneziu.
Clorofilinele sunt săruri de sodiu-cupru derivate din clorofilă, fiind unele dintre substanțele cele mai puternic antioxidante existente, fiind utilizate la scară largă în domeniul suplimentelor nutritive, având un rol dovedit în prevenirea cancerului.
Ca și colorant, Clorofilinele (complecși de cupru ai clorofilinelor – așa cum trebuie ele menționate corect pe eticheta produselor) sunt pigmenți de culoare verde-jad derivați din clorofila extrasă din Iarbă Festuca Arundiacae, spanac, frunze de urzică sau lucernă. Prezența în structura lor chimică a moleculelor de cupru adaugă solubilitate în apă și vivacitate a culorii.
Complecșii de cupru ai clorofilinelor au stabilitate bună la tratament termic și lumină, dar pot fi destabilizați de valori pH scăzute (sub 3.0) și pot precipita (separa în particule vizibile). De aceea, pentru aplicații cu pH scăzut se utilizează variante de colorant stabile în mediu acid.
Coloranții din Complecși de cupru ai clorofilinelor se pot utiliza fără restricții în orice aplicație care necesită adaos de culoare verde, precum:
✧ sucuri și alte băuturi răcoritoare, carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct, cu sau fără pasteurizare
✧ băuturi alcoolice
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, frișcă și alte produse de cofetărie
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ sosuri și toppinguri
✧ suplimente nutritive
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, produse cosmetice, etc.
În Uniunea Europeană, Clorofila este clasificată ca aditiv-colorant alimentar (pigment extras selectiv, prin alte mijloace decât cele simple) și poartă numărul E140, iar Clorofilinele (complecși de cupru ai clorofilinelor) poartă numărul E141.
SPIRULINAclick pentru a vizualiza produsele disponibile
spirulina
Spirulina (Arthrospira Platensis) este considerată un super aliment, datorită proprietăților sale puternic antioxidante și antiinflamatorii.
Deasemeni, studiile au demonstrat capacitatea sa de inhibare a stressului oxidativ (prin reducerea tuturor tipurilor de radicali liberi, precum hidroxil, alkoxil, peroxil și superoxizi). Stressul oxidativ este presupus a fi responsabil pentru majoritatea bolilor degenerative.
Colorantul natural albastru Spirulina, este extras din micro-alga Arthrospira Platensis, urmat de separarea, prin mijloace mecanice, a Phycocyaninei (pigmentul de nuanță albastră) de Clorofilă (pigmentul de nuanță verde), ambii pigmenți fiind prezenți în mod natural în această plantă.
Colorantul natural albastru Spirulina este hidrosolubil (solubil în medii cu conținut scăzut [sau fără] ulei/grăsimi).
Acesta are o nuanță caldă de albastru, dar se poate utiliza doar în anumite produse alimentare, deoarece este sensibil la temperaturi de peste 80 °C.
De aceea este recomandat pentru utilizare în produse alimentare care nu necesită tratament termic la temperaturi înalte, precum:
✧ sucuri și alte băuturi răcoritoare proaspete, fără pasteurizare
✧ ceai la plic
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, frișcă, ciocolată albă și alte produse de cofetărie
✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate (cu adaos de zaharuri, asigurând astfel o stabilitate mai mare la temperaturi înalte)
✧ suplimente nutritive
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, etc.
Spirulina este clasificată ca Ingredient cu proprietăți colorante (sucurile concentrate care păstrează caracteristicile esențiale și sunt procesate simplu – doar prin mijloace mecanice – concentrare, uscare, fierbere, măcinare, etc.). Acestea nu poartă un număr “E”, conform legislației Europene.
CARAMELclick pentru a vizualiza produsele disponibile
colorant alimentar caramel
Caramelul este obținut prin caramelizarea (tratamentul termic controlat) de zaharuri.
Caramelul are stabilitate excelentă la temperaturi înalte, la lumină și la o plajă largă de valori pH (a se opta pentru varianta adecvată, în funcție de aplicație).
Caramelul are gust și miros specifice de zahăr ars, dar influența sa asupra gustului produsului final se produce doar la dozaje mari. Astfel poate fi utilizat și cu rol de aromă.
Acesta este folosit în majoritatea produselor alimentare, dar și în multe produse non-alimentare.
✧ anumite preparate din carne procesată
✧ băuturi răcoritoare carbonatate și necarbonatate, cu sau fără conținut de fruct
✧ băuturi alcoolice
✧ creme, glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele, frișcă, macarons și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, cookies, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ înghețată, iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ sosuri și toppinguri
✧ pufarine, floricele și alte cereale expandate
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ diverse produse cosmetice
În Uniunea Europeană, Caramelul este clasificat ca aditiv alimentar colorant și are numărul E150.
Numărul E150 este împărțit în 4 categorii, în funcție diversele adaosuri în procesarea sa, astfel:
✧ E150a – este Caramel Simplu, fără adaosuri de amoniac sau sulfiți. Poate fi utilizat în majoritatea produselor alimentare sau în băuturi.
✧ E150b – este Caramel cu adaos de sulfiți.
✧ E150c – este Caramel amoniacal. Poate fi utilizat în bere, panificație, produse zaharoase, sosuri, etc.
✧ E150d – este Caramel cu adaos de sulfiți și amoniac. Se utilizează in produse cu pH scăzut, precum băuturile răcoritoare.
Puterea sa de colorare este exprimată în unități de culoare (UC)
În curs de actualizare
CĂRBUNE VEGETAL ACTIVclick pentru a vizualiza produsele disponibile
CARBUNE VEGETAL
Cărbunele Vegetal Activ se obține prin carbonizarea de materii vegetale combinată cu un agent de activare pentru a-i extinde suprafața, creând astfel o microporozitate mare, ceea ce îi conferă un grad mare de absorbție.
Cărbunele Vegetal Activ este insolubil în apă sau grăsimi, dar este ușor dispersabil. Are o foarte bună stabilitate la tratament termic, lumină și la o plajă largă de valori pH.
Datorită procesării speciale, colorantul natural Cărbunele Vegetal Activ din portofoliul nostru, are o foarte mare putere de colorare, particula de pigment fiind de dimensiuni foarte mici, ceea ce face ca dispersabilitatea să fie mult mai mare decât a produselor similare promovate de ceilalți furnizori.
Conferind o nuanță de negru, Cărbunele Vegetal Activ poate fi utilizat în marea majoritate a produselor alimentare și non-alimentare cu conținut scăzut de/fără grăsimi, precum:
✧ băuturi răcoritoare cu conținut de fruct
✧ glazuri, icing, fondant, marțipan, pastă de zahăr, bezele și alte produse de cofetărie
✧ produse de patiserie
✧ turtă dulce, biscuiți, blaturi de tort, cozonaci și alte produse de panificație
✧ vată de zahăr, rahat, dropsuri, acadele, drajeuri, jeleuri și alte produse zaharoase
✧ iaurt, lapte bătut și alte produse lactate
✧ gem, dulceață și alte preparate din fructe
✧ sosuri și toppinguri
✧ produse nealimentare precum pet-food, nade pentru pescuit, furaje animale, etc.
✧ produse cosmetice
În Uniunea Europeană, Cărbunele Vegetal Activ este clasificat ca aditiv alimentar colorant purtând numărul E153 și nu are o limită de dozaj în utilizare, fiind permis Quantum Satis (în orice cantitate).
EXTRACTE VEGETALE COLORANTEclick pentru a vizualiza produsele disponibile
EXTRACTE VEGETALE COLORANTE
Vegext.ro, un nou concept, vă prezintă Extracte Vegetale Colorante.
Acestea sunt Coloranți Alimentari Naturali obținuți exclusiv din fructe, legume și plante comestibile, disponibili în șapte culori de bază, care pot fi combinate între ele, pentru a obține nuanțe unice.
Avantajele utilizării lor sunt multiple:
✧ Hidrosolubili și Liposolubili (pot fi folosiți în orice produs alimentar, cu sau fără conținut de grăsimi)
✧ Atât sub formă Lichidă cât și Pulbere
✧ Fără conservanți
✧ Fără limitări de dozaj (quantum satis)
✧ Stabili la temperaturi de coacere
✧ Ambalați în recipiente de mărimi de la 10 grame la 1250 grame, pentru utilizare atât profesională cât și casnică
✧ Vegetarian
✧ Vegan
✧ 100% Clean label, nu sunt purtătoare de număr “E”
✧ Fabricat în Olanda
coloranti naturali din plante
Coloranți alimentari naturali:
antocian, betanina, carmin, ardei rosu, riboflavina, beta caroten, clorofila, clorofilina, caramel, spirulina, carbune vegetal, turmeric, curcumina, carbonat de calciu.
Colorant alimentar natural: rosu, galben, verde, negru, maro, albastru, alb
WEBSHOP-URI INGREDEX [click pe imagini]
WEBSHOP-URI INGREDEX [click pe imagini]
CONTACT
POLITICI WEBSITE
Informații Companie
INGREDEX SRL
CIF RO32234476 | J40/11342/2013
CONTURI BANCARE:
RO27 PIRB 4500 7469 5400 1000 (pt. RON)
RO29 OTPV 1100 0139 1299 EU01 (pt. EUR)
SEDIU SOCIAL:
Str. Despot Vodă, Sector 2, București – România
ETICHETE
- coloranti fluorescenti
- uleiuri esentiale
- drojdii vinificatie
- coloranți alimentari naturali
- Coloranti
- industria alimentara
- ingrediente pentru suplimente nutritive
- drojdii pentru vin
- Ingrediente pentru cosmetice
- Pasta de zahar
- arome alimentare
- arome natural identice
- aroma lamaie
- aroma mar
- aroma naturala grapefruit
- fake blood
- aroma naturala lime
- aroma portocala
- aroma fructe
- aroma capsună
- aroma miere
- aroma migdale
- aroma menta
- aroma pepene galben
- aroma pepene
- aroma nuca
- aroma fructe de padure
- aroma cirese
- aroma naturala migdale
- aroma naturala anason
- oleorezina rozmarin
- oleorezina levantica
- alune
- bacterii malo-lactice
- drojdii fermentatie vin
- migdale
- caju cashew
- fistic
- ingredex
- ingrediente pentru furaje animale
- ingrediente pentru pet-food
- aroma naturala vanilie
- aroma naturala portocala
- aroma naturala lamaie
- arome alimentare naturale
- arome naturale
- ingrediente de uz industrial
- efecte speciale
- sange fals
- arahide
- aroma trandafir
- colorant fluo
- Azorubin
- Carmoizina
- Eritrozina
- Brilliant Black
- Brown HT
- Green
- Violet
- Brilliant Blue FCF
- Rosu Allura
- Rosu Amarant
- Dioxid de Titan
- Negru Briliant
- Maro HT
- Verde
- Albastru Briliant
- fluo
- Galben Apus De Soare
- Galben chinolina
- Tartrazina
- Sunset Yellow
- Quinolin Yellow
- aroma rodie
- aroma fructul pasiunii
- aroma maracuja
- aroma mango
- aroma ananas
- aroma scopex
- aroma anason